Kariyer Yolculuğu Etkinliği II Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Kariyer Planlama dersi kapsamında medya mensuplarının katılımıyla Kariyer Yolculuğu etkinlikleri gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Kariyer Planlama dersi kapsamında Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın’ın koordinasyonunda “Kariyer Yolculuğu II” etkinliği gerçekleştirildi. 3 Nisan 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinlikte Anadolu Ajansı Çanakkale Büro Sorumlusu Burak Akay yer aldı. Etkinlik kapsamında öğrencilere mesleki deneyimlerinin kariyer planlarına etkisi ve profesyonel yaşamlarını yönlendirmesi noktasında yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirildi.