Anadolu Ajansı ve Gazetecilik Bölümü Arasında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Anadolu Ajansı Bursa Bölge Müdürü Erdinç Aksoy, Anadolu Ajansı Çanakkale Muhabirleri Çiğdem Alyanak ve Burak Akay 18 Ocak 2024 tarihinde saat 14.00’te Gazetecilik Bölümü’ne ziyarette bulundu. Gazetecilik Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şakir Eşitti başkanlığında gerçekleşen dış paydaş toplantısında Doç. Dr. Serhat Çoban, Dr. Öğr. Üyesi Engin Çağlak ve Arş. Gör. Helin Öztürk de yer aldı. Staj olanakları, bölüm ders müfredatı ve basın sektörünün ihtiyaçlarının konuşulduğu toplantıda, gazetecilik bölümü dördüncü sınıf öğrencileri merak ettikleri konuları sordu. Toplantı, ortak faaliyetlerin artırılması konusunda varılan mutabakat ile sona erdi.